За мен

Моето име е Сабина Серафимова. Словото е осъзната част от живота ми от най-ранна детска възраст. От дете наблюдавам, изучавам и развивам Словията, за да се науча да боравя целенасочено с нея. Тя е силна и твори всеки миг магия. Аз работя с утвърждения. Те са словесни формули, в които е заключена силата на нашата древна реч.  Moetoslovo.com не съдържа правила. То ви дава криле, с които сами да полетите към мечтаните от Вас сбъдвания.

Страст

Аз нося в себе си щастие, което желая да споделя с вас. Ако мога да събера цялото си осъзнаване в едно изречение, то ще е: Всичко е в наши ръце. Словото е инструмент за промяна на мисълта, поведението и живота.  Чрез него можем да се справим с всяко затруднение. Бог ни е дал сила, смелост и решителност да творим красива действителност. Нека заедно променяме реалността и създаваме общо благоденствие.

Мисия

Моята мисия е да вдъхновявам, събуждам любопитство и предизвиквам копнеж за развитие. Желая всеки човек да разгърне своя потенциал, да открие призванието си и прояви дарбите си. Мечтата ми е да се хванем за ръце и трайно да посеем семената на единение. Целта ми е доброто. Желанието ми е всеки да живее в удовлетворение. Надеждата ми е да се научим да летим над ежедневните ограничения. Моята мисъл е насочена да помагам. Радва ме личния успех на всеки човек, защото заедно оформяваме общото си битие. Погледът ми е насочен напред към възвишената човешка общност, която заедно творим всеки ден.

БлагоДаря

„За да получиш, трябва да дадеш“, казва народната мъдрост. Харесвам идеята за десятък, възприета от евангелистите. Без да конкретизираме сума, вярвам, че за всеки е добре да дарява. Важно е да избираме каузите, в които участваме. Полезни са тези, които ни вълнуват. Няма да изпитваме порив към всички, но безпогрешно ще разпознаем правилните. Те ни придърпват към себе си. Помощта винаги е насочена към получаващ и даващ. Нейната роля, е да обогати и двамата. Намерете цел, в която вярвате. Усетете доброто, което създавате. Дарявайте толкова, колкото искате да получавате. Ако нямате пари, помогнете с труд, мисъл, дейност или всичко друго, което душата ви усети за полезно. Само една усмивка понякога, е много по-ценна от хиляди левове. Мислете за процеса като за постоянен обмен на енергия. Получаваме и даваме. Така ден след ден ставаме по-добри сътворители в изумителния кръговрат, наречен живот. Мъдростта на народа ни е събрала това познание в едно изречение – „За да получиш, трябва да дадеш“. Предлагам ви кауза, която с лекота може да включите в битието си. Мисля за идеята „Геврек за вечеря“ като за „наше слово“, общо слово, което ни обединява в едно. Тя е мисия, в която каня отворените за нея души. Израз на желание за по-добра действителност в единение с природата и всички хора. „Геврек за вечеря“ е красиво вдъхновение, което сътворява чудеса. Един път месечно, спестете сумата за вечеря в ресторант и я заменяте с различно събитие – разходка навън и геврек. Спестената сума дарете (например, под форма на хранителни продукти, които биха стигнали за седмица или повече, на някой бездомник). Случва се да посещаваме ресторанти с приятели, по работа, със семейство или просто по навик, без дори да забелязваме обстановка, храна, понякога и хората, с които сме там. Често оставяме поръчана храна, която не сме успели да изядем. В същото време навън има хора, които изпитват реален глад. Нуждаещи се има навсякъде. Извъртаме глава от тях и така обръщаме гръб на себе си. Живеем по навик. Мислим и действаме по навик. Моля, не правете нищо по навик. Отворете съзнание за новото, с него творим чудеса. Животът е красив и всеки ден дава възможност да създаваме вълшебства. На шега можем да нахраним хора, позволявайки си да преживеем нещо различно. Споделям идеята, за да достигне до готовите за нея сърца, да се развие и един ден да носи светлина и любов. Тя расте и се обогатява с всяка мисъл, насочена към нея. В моя ум идеята „Геврек за вечеря“ е жива, вече е жива и във вашите умове. Светлите мисли, които изпращаме в пространството, помагат на всички. Насочени към единение, променят действителността, в която пребиваваме.
Shopping Cart